Kiropraktorerna Vejlo - Om oss
Kiropraktorerna Vejlo - Kiropraktik för alla         tel: 026-100070

Karin Vejlo, legitimerad kiropraktor av LKR, jobbar på Kiropraktorerna Vejlo i Gävle.Karin Vejlo Flaget
Leg. Kiropraktor
B.Sc, M.Sc, ICCSP.
 
Leg. kiropraktor med 6-årig internationellt godkänd universitetsutbildning i kiropraktik (Master of health science and biomechanics), från Odense, Danmark.
Karin har därefter jobbat på en av Danmarks storsta kiropraktorkliniker. Hon har vidareutbildat sig inom idrottskiropraktik genom FICS (Federation Internationale Chiropractic du sport) och har därmed möjlighet att åka på internationella idrottsevenemang som officiel kiropraktor och har fått titeln ICCSP.
Har dessutom vidareutbildat sin inom kiropraktik för barn, spädbarn och gravida.
 
Målet är att hjälpa så många människor som möjligt, i alla åldrar, till en bättre hälsa. Det är viktigt att inte bara fokusera på smärta, utan att öka livskvaliteten genom att ha ett väl fungerande nervsystem, så att kroppen fungerar på bästa sätt.
 
Nu får hon själv sitt nervsystem checkat med jämna mellanrum av en annan kiropraktor (Dr Flaget), även om hon inte har några symptom, bara för att kroppen och nervsystemet ska fungera optimalt och för att bibehålla god hälsa.

Karin är uppvuxen i Sandviken, men gick på Det alpina riksidrottgymnasiet i Malung. Efter det flyttade hon till USA där hon studerade idrott & hälsa i 2 år, samtidigt som hon tävlade for skolans alpina skidlag.
 
Hennes största fritidsintressen är träning och hälsa, vilket hon också har stor nytta av i sitt arbete som kiropraktor.
Karin behandlar många olika typer av patienter, bl.a. många bebisar/barn och idrottsmän.

 
 
Erlend Flaget, legitimerad kiropraktor, jobbar på Kiropraktorerna Vejlo i Gävle. Behandlar folk med bl.a. ont i rygg, huvudvärk, ryggskott, migrän.Erlend Vejlo Flaget
Leg. Kiropraktor B.Sc, M.Sc, ICCSP.
 
Leg. kiropraktor med 6-årig internationellt godkänd universitetsutbildning i kiropraktik (Master of health science and biomechanics), från Odense, Danmark. Sitter med i styrelsen i LKR (Legitimerade kiropraktorers riksorganisation) och blev nominerad till årets kiropraktor 2016. 
Erlend har därefter jobbat på en av Danmarks storsta kiropraktorkliniker. Nu jobbar han på våra egna kliniker och hinner dessutom med att jobba med Brynäs A-lag i hockey och på Gävle psykolog och friskvårdsmottagning.

Hon har vidareutbildat sig inom idrottskiropraktik genom FICS (Federation Internationale Chiropractic du sport) och har därmed möjlighet att åka på internationella idrottsevenemang som officiel kiropraktor och har fått titeln ICCSP.
Har dessutom vidareutbildat sin inom kiropraktik för barn, spädbarn och gravida
 
Erlend är uppvuxen i Hemsedal, Norge. Han har tävlat aktivit i alpint och studerat på det alpina riksidrottsgymnasiet i Hovden och läst idrott på Norges idrottshögskola. Dessutom har han jobbat som officer i Norge i 5 år.
 
Erlends intresse och utbildning inom idrott och hälsa, är något som han har stor nytta av i sitt jobb som kiropraktor.
 
Han får själv sitt nervsystem checkat med jämna mellanrum av en annan kiropraktor (Dr Vejlo), även om han inte har några symptom, bara för att kroppen och nervsystemet ska fungera optimalt och för att bibehålla god hälsa.
 
 
 
 
Karin och Erlend går regelbundet på kurser for att hela tiden uppdateras om det nyaste inom kiropraktik och hälsa. Några av de senaste kurserna var:

 • Funktionell träning, Ystad feb 2017
 • DNS Pediatri (barnbehandling), Billund jan 2017
 • Knä och skuldra med bl.a. Gr Christine Foss MD, DC, okt 2016
 • Neurofysiologi och forsknig m Heidi Haavik mfl, Tällberg maj 2016
 • Gonstead seminar Oslo mars 2016
 • Barnkiropraktik (Kiss Kidd) Vejle/Danmark maj 2015
 • Barnkiropraktik Malmö, april 2015
 • Barnkiropraktik Stockholm, januari 2015
 • Barnkiropraktik Malmö, september 2014
 • Barnkiropraktik i Stockholm, april 2014
 • Spädbarnskiropraktik i Malmö, januari 2014 
 • Spädbarnskiropraktik i Stockholm, december 2013 
 • Gonsteadkiropraktik kurs i Barcelona, oktober 2013
 • Idrottskiropraktik i Tel Aviv, januari 2013
 • Dry Needling i Oslo, september 2012 
 • Gonsteadkiropraktik kurs i Madrid, oktober 2012
 • Idrottskiropraktik i Lausanne, oktober 2011

Andra kurser vi varit på är bl.a. vidareutbildning inom käkebehandling * 2 (A Orre/Torstensen), skuldror (Dr Malley), åtskilliga fler Gonsteadseminarier, Oslo Symposium flera gånger mm.

AB Kiropraktorerna Vejlo: Organisations nummer: 556857-XXXX
Site Builder drivs av Vistaprint