Min blogg
Kiropraktorerna Vejlo - Kiropraktik för alla                  tel: 026-100070
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Bärsele
Föräldrarledighet
Föräldrargrupp?
God start!
Vem är det som går till Kiropraktorn?

Populäraste inläggen

Baby & kiropraktik
IMS - Dry Needling
Kortbetalning
Facebook
Valbo FF

Kategorier

AB Kiropraktorerna Vejlo
alpint
astma
Barn behandling
bebis
Brynäs hockey
Dry Needling
Föredrag
föreläsning
Friskvård
Gävle kiropraktorerna
hälsa
HLR
huvudvärk
huvudvärk & migrän
Idrott & kiropraktik
Kiropraktik
Kiropraktor Klinik
kost
Milla
Prehab
Sandvikens Kiropraktorklinik
smärta
Spädbarn
Tidsbokning & öppet-tider
Uppsala Kiropraktorklinik
wellness
drivs av

Min blogg

Bärsele

Inlägget innehåller annonslänkar till Babyland.

Manduca bärsele, bebisNär man får en bebis så är det mycket att hålla reda på. Det finns så mycket grejer man kan köpa till sina sötnosar och vissa grejer kanske man får i present. En sak att vara kräsen med är bärselen, om man väljer att använda en sådan. Det gäller att välja en där bebisen kan sitta tryggt och med rätt stöd, men som även är bekväm för den som bär barnet. 
Vi har själva tre barn och har använt bärsele mer för varje barn (ju fler barn, desto mer behöver man ha händerna fria). Jag har provat ett par bärselar och den jag tycker absolut bäst om är Manduca. Där sitter barnet korrekt med knäna högre upp än höfterna, det finns bra nackstöd och den är även behaglig att ha på sig. Den enda nackdelen är det den kan vara lite krånglig att få på sig i början, men bara man har gjort det några gånger, så går det i ett nafs. 
Det finns även andra bra bärselar. Ergobaby har också flera bra. I Ergobaby 360 kan man ha barnet i 4 olika positioner, men man måste köpa ett extra inlägg om man ska ha spädbarn i den.

Manduca bärsele, bebis

Föräldrarledighet

Hej allihopa!

Jag kommer att vara föräldrarledig nu tills vidare. Välkommen att besöka våra kliniker ändå, då Erlend jobbar som vanligt och lite mer därtill.

Trevlig sommar!

mvh Karin Vejlo, Leg. Kiropraktor

Föräldrargrupp?

Vill du att vi ska komma till din föräldrargrupp och berätta lite om kiropraktisk behandling av spädbarn, barnets motoriska utveckling eller andra spännande saker som omhandlar barn, så hör av dig! Vi ger goda råd så att barnet ska ha största möjliga chans att utvecklas optimalt.
Skicka gärna ett mail till karin@kiropraktorernavejlo.com eller ring 026-100070. 
Föredraget är gratis!

God start!

Se till att få en God start på det nya året som är fullt med möjligheter! Det är du själv som sätter gränserna.
Kiropraktorerna Vejlo är laddade för det nya året. Karin som varit mammaledig det senaste halvåret kommer snart tillbaka med nya krafter.
Vi satsar som vanligt hårt på vidareutbildning för att kunna ge våra patienter den bästa hjälpen. Just nu går vi en specialistutbildning i pediatrik, eller barnkiropraktik. 
Vi ser fram emot att hjälpa dig och din familj på bästa sätt!
Vi ses!

Vem är det som går till Kiropraktorn?

Om du aldrig tidigare varit till kiropraktorn, kanske du undrar vilka det egentligen är som går dit, och om du passar in i den gruppen? Här kommer svar på det...
 
Kiropraktorer är experter på att diagnostisera och behandla problem i nerv-muskel-skelettsystemet. Ryggproblem är den vanligaste orsaken till att folk söker hjälp hos en kiropraktor. Vad som fortfarande inte är lika känt, är att kiropraktorer också behandlar andra tillstånd i kroppen med nedsatt funktion i rörelseapparaten, som kan visa sig genom en rad olika symptom.
Förutom ryggont, är det många som söker hjälp pga. huvudvärk, yrsel, nacksmärtor, axel/skulderproblem, ben/armsmärtor, bröstsmärtor, problem i bäcken/höfter/knän/ankel/fot/händer/armbågar osv.
 
Hos Kiropraktorerna Vejlo ser vi patienter i alla åldrar, från tidig spädbarnsålder till 100-åringar. Alla är lika viktiga! Det är nästan jämn fördelning mellan kvinnor och män.
 
Muskel/skelett-problem "drabbar flest och kostar mest för samhället" som det står i en rapport från det norska Nationella Ryggnätverket. Det är den vanligaste orsaken till att uppsöka läkare, sjukskrivning och sjukpensionering. Kostnaderna är enorma ekonomiskt för sammhället och i form av livskvalitet för de drabbade.
I Norge har man mätt att 25 % av alla drabbade söker kiropraktorhjälp, så man kan sammanfatta det som att kiropraktorn är en stor och viktig del i det förloppet, för att hjälpa människor och få dem tillbaka på arbetsmarknaden så fort som möjligt. Det bästa av allt, är att kiropraktik även fungerar förebyggande.
 
Undrar du fortfarande om kiropraktik är för dig? Ring eller maila gärna om du har några funderingar!
 
Telefon: 026-100070

Kortbetalning

Hej allihopa!
Vi vill meddela att vi nu accepterar kortbetalning på kliniken i Gävle.
Trevligt veckoslut och första advent!
 
Hälsningar från Kiropraktorerna Vejlo och kom ihåg att man blir friskare av att skratta:)
 

Du är vad du äter!

WHO (The World Health Organization) identifierar kost som den största justerbara faktorn för kroniska sjukdomar. Det centrala nervsystemet har specifika behov vad gäller kosten. Vitaminbrist kan påverka nervsystemets funktion; vitamin B12 och folsyra kan orsaka smärtfulla nervsjukdomar och D-vitamin brist muskeloskelettala smärtor. Skörbjugg (brist på C-vitamin) förekommer fortfarande i utvecklade länder. 
 
Vissa koststrategier kan medverka till att minska smärta och sjukdomar. Några saker man själv kan göra är:
 
-  Minska intaget av polyaminer (finns i fryst mat, mögelost, rött kött) => kan reducera  hypersensitivitet (överdriven smärta), och öka effekten av milda smärtestillande.
-  Omega-3 minskar morgonstelhet, ledsmärta, mm.
-  Dra ner på koffein konsumtionen, vilken annars kan leda till sömnproblem och huvudvärk.
 
 
Bell et al. Pain 153 (2012) 1993-1996. Elsevier Ltd. Juncal Roman, MSc.

Friskvårdschecken

Nu accepterar vi Friskvårdscheckar!

Astma & kiropraktik?

En studie som utfördes av the Australian Spinal Research Foundation visar ett samband mellan kiropraktik och reducerin gav astma symptom.
 
Enligt Dr. Ray Hayek, som är forskare på Macquarie University, så involverade studien flera hundra personer med astmasymptom.
”När någon med astma känner att de är nära att få en astma attack, stiger nivåerna av kortisol i blodet. Den här akuta ökningen av kortisol, gör genom flera mekanismer, att attacken sätter igång”säger Dr. Hayek. Nivåerna av stresshosmonet kortisol minskade genom undersökningen, medan immunoglobulin A stadigt ökade.
 
I studien kom man fram till att sannolikheten för astmaattacker kan reduceras med hjälp av att minsta stressen på nervsystemet med kiropraktisk behandling.
Alltså ännu en indikation avfördelarna med kiropraktisk behandling, pg.a. påverkningen på nervsystemet.
 

Vad är syftet med smärta?

Syftet med smärta
 
Smärta gör att du uppmärksammar något i kroppen som inte fungerar som det ska. Det är en varning för att en gräns av något slag har uppnåtts, te.x. minskad funktion i kroppen och att kroppen inte kan hantera situationen eller anpassa sig mer. Det är kroppens sätt att säga till dig att du måste göra en förändring.
 
Smärta är bra på många sätt. Det är bara när vi misstolkar smärtan eller får den att försvinna utan att fixa orsaken, som vi är i trubbel. Det är precis det som händer när vi stoppar i oss massa smärtstillande mediciner för att ”få bort det”.
 
Många människor kommer till oss pga. smärta. Dethar vi absolut förståelse för, men vårt stora intresse är att hitta orsaken till smärtan. Att bara avtrubba kroppen och döva smärtorna med piller kan vara lockande, men dåligt för hälsan i det långa loppet. Medicinerna, eller drogerna om man översätter från det engelska språket, döljer smärtan, men får inte bort orsaken.
 
Den kan vi kiropraktorer däremot göra. Men vi gör det på ett naturligt sätt!
 
Vi börjar med en noggrann undersökning, och tar reda på om det kan vara något fysisk, emotionell eller kemisk stress personen har.
 
Om du känner till någon som tar smärtstillande mediciner regelbundet, för att undertrycka sin förmåga att känna smärta, tipsa dem om oss! Vi letar reda på den underliggande orsaken till problemet och utför säkra, naturliga lösningar till kroppens rop på hjälp.
 

Huvudvärk

Enligt den Australiensiska Kiropraktorföreningen (CAA), är den årliga kostnaden associerad med huvudvärk $750miljoner. I USA är kostnaden $16,9 billioner! Så det är ganska dyrt...
 
Det finns många studier på hur myckethuvudvärk kostar, men det är inte bara pengar det påverkar. Det gör så klart ont också, men förutom det påverkar det kvaliteten på jobbet man utför, det sociala livet, familjen och det generella välmåendet.
 
Ibland kan huvudvärk vara ett symptom på en allvarligare sjukdom. Det finns många orsaker till varför man kan få huvudvärk.
 
Legitimerade kiropraktorer med bra utbildning är speciellt tränade för att ta reda på vilken typ av huvudvärk det är personen i fråga har. Kiropraktorn undersöker patienten noga genom att ta en sjukhistoria och undersöka med neurologiska och ortopediska tester och tittar sen efter ”störningar” på nerverna. Hittar man en nerv som är irriterad, använder kiropraktorn en specifik justeringstekning för att lätta på nervirritationen, så att nerven kan fungera optimalt igen, vilket oftast resulterar i lindring av huvudvärken.
 
En nylig studie som gjordes av Macquarie University i Australien, visade att kiropraktiska justeringar, signifikant minskar migränen hos 72 % av patienterna.
 
Smärtlindrande mediciner kan ofta minska symptomen/smärtan, men de fixar inte den underliggande orsaken, som orsakade huvudvärken. Smärtstillande medicin kan i sin tur ge biverkningar, bl.a. i form av ännu mer huvudvärk.
 
Om du känner någon som ofta lider av huvudvärk, var snäll och tipsa dem om att vi med stor sannolikhet han hjälpa.Vi ser många patienter med olika former av huvudvärk, och vi hjälper de allra allra flesta av dem.
 

IMS - Dry Needling

God morgon!
 
I helgen ska vi på seminar i Dry needling. Det är inte en kiropraktisk behandling, men ett kompliment till den kiropraktiska behandlingen, som många idrottsutövare efterfrågar. Vi gör allt för våra patienter (nästan) och ska därför friska upp minnet i helgen och nåla lite mer.
Välkommen in nästa vecka och prova oss!
 
Hälsningar Karin & Erlend
Leg. Kiropraktorer

Godis & frukt

Godis kanske inte ruttnar & bryts ner om det ligger för länge, som frukt gör, men kroppen bryts ner om du äter för mycket godis.
Vad väljer du att äta?

Jubileum & onlinebokning

Hipp hipp Hurra för Kiropraktorerna Vejlo!
Nu är det 1 år sedan kliniken slog upp portarna. Och vilket härligt år! Vi ser fram emot många många fler underbara år där vi får hjälpa dig, din familj och dina vänner till optimal hälsa.
 
För att fira har vi uppgraderat journalsystemet. Det som ni kommer märka av mest är ändringarna på onlinebokningen. Men kan nu boka in sig online i både Sandviken och Valbo också, i tillägg till Gävle, som vi ju haft tidigare. Testa!
 
Ha en toppenmåndag!
 
Kiropraktiska hälsningar från oss!

Glad sommar!

Vi har öppet den här veckan också!
Kom ihåg att njuta av varje ögonblick med sol och passa på att ladda upp med massor av energi till hösten!
Trevlig sommar alla!

Sommaröppet!!!

Kom ihåg att Kiropraktorerna Vejlo har öppet hela juli!
Passa på att komma förbi för en justering!
 
 

D-HLR

Igår var Doktpr Flaget på kurs i HLR hela dagen och kan nu undervisa andra i hjärtlung-räddning och hjärtstartare. Vill du att han kommer och håller en kurs om det för dig eller på ditt jobb, så kontakta oss på 026-100070.
Hörs vi?

AB Kiropraktorerna Vejlo

Vi har nu bytt namn till AB Kiropraktorerna Vejlo!
 
Ut och njut av våren och se till att vara subluxationsfri (annars är det bara att ringa oss på 026-100070)!

Brynäs IF

Kiropraktorerna Vejlo är stolta över Martin Johansson som gjorde det avgörande målet i gårdanens sudden death i SM-finalen i hockey (med snygg assist av Ollas). Var det kanske för att han var hos Kiropraktorerna Vejlo dagen innan och bl.a. fick en "lycka till-puss" av Milla?
 
Heja Brynäs!
 

Smärta är inte problemet

Många människor börjar med att gå till kiropraktorn pga. smärta. Smärta kan vara irriterande, distraherande och jobbigt. Smärta kan vara akut, kronisk, intensiv eller varierande. Smärta kan vara skarp eller avtrubbad. Smärta kan vara lokal eller generell.
 
Smärta kan vara smärtsamt, men smärta är INTE problemet!
 
Smärta är ett symptom. En signal. Ett tecken. En indikator. En varning. Smärta är inte ett större problem än ett trafikljus eller alarmklockan som försöker väcka dig.
 
Om det är något som är ett problem, så är det orsaken till smärtan.
När vi ser patienter som har ont, vår första tanke är att de måste ha överskridit någon fysisk, kemisk eller emotionell gräns, som de inte längre kan adoptera sig till. Så även fast vi är intresserade av smärtan, så är vi ännu mer intresserade i den underliggande orsaken till smärtan. Kom smärtan plötsligt? Har den legat där och lurat en längre tid? Vad var orsaken som utlöste det? Vad kan förändras så att det inte kommer igen?
 
Vet du någon som tycker att smärta är ett problem? Var snäll och skicka dem till oss. Därför att på vår klinik, är smärta aldrig ett problem!
 

Valbo FF

Igår kväll var Kiropraktorerna Vejlo och hälsade på hos fotbollsklubben i Valbo => Valbo FF. Vi undervisade tränare och föräldrar i akut omhändertagande av idrottsskador, men även andra akuta tillstånd som kan uppstå.
 
Idag ska leg. kiropraktor Flaget till hälsocentrum och föreläsa för alla anställda om kiropraktik. Det ska blir spännande!
 
Vill du att vi kommer till ditt jobb eller idrottsklubb eller annat evangemang och föreläser om hälsa, kiropraktik, kost, idrottsskador eller träning, så kontakta oss på 026-100070.
 
Trevlig helg!!

Facebook

Kom ihåg att "gilla" oss på facebook (Kiropraktorerna Vejlo i Gävle & Sandviken).
På twitter heter vi KiroVejlo!
Mycket spänannde läsning där!
Vi ses!
 
 

Valbo

På tisdagskvällar finns jag på Farmec huset i Valbo och behandlar.
Ring för tidbokning på 026-100070.

Junior VM silver!

I helgen tog vår favorit Sara Hector silver i junior VM i storslalom! Stort GRATTIS!!

Idrott

Förra veckan var jag och Dr Flaget i Israel på kurs i idrottskiropraktik & idrottsmedicin. Instruktören var en av de ledande idrottskiropraktorerna i världen (Dr Laney Nelson) och fokus var ankel, höft och knä. Vi lärde oss allt om det senaste i justeringar, rehabilitering och förebyggande behandling. Känner du någon som skulle behöva vår hjälp?

Kiropraktormöte

I helgen ska vi på kiropraktormöte i Stockholm med LKR (legitimerade kiropraktorers riksorganisation) och träffa våra härliga kollegor från hela landet. Det ser vi fram emot! :)
Så nästa vecka är vi kanske om möjligt ännu mer inspirerade att hjälpa alla som vill!
Trevlig helg!
 
hälsningar KV
Leg. Kiropraktore
 

Kiropraktorerna Vejlo i Sandviken

Imorgon är det en extra stor dag! Då slår vi upp dörrarna till Kiropraktorerna Vejlo i Sandviken. Du har väl bokat in ditt första besök? Öppningserbjudandet gäller även idag, alltså 50 % rabatt på första behandlingen om den bokas idag. Kom ihåg att berätta för alla du känner! Ses vi?
 
kära hälsningar från Karin & Erlend
Leg. Kiropraktorer
- I Gävle & Sandviken

Annonsbladet

Trevlig helg!

En riktigt trevlig helg önskar vi alla våra klienter och patienter! Det är många som går och räknar dagarna tills helgen ska komma. Alltid är det bra att ha något att se fram emot, men kom ihåg att den största delen av livet sker på vardagarna. Så finn ljuspunkterna i varje tillfälle!
 
Idag har vi varit och tittat på våra lokaler vid Sandbacka park i Sandviken. Det blir spännande att starta upp där också, även om vi kommer att tillbringa lika mycket tid och omtanke på vår Gävle-klinik fortfarande. Men välkomna att titta förbi och se hur vi har det - både i Gävle och Sandviken. Kanske känner du även någon som du tycker förtjänar bättre hälsa - vi jobbar ju helhetliogt med hela kroppen. Så alla mår bra av kiropraktik - gammal som ung, och alla aktivitetsnivåer. Man behöver inte ha ont för att gå till kiropraktorn! Den bästa behandlingen är den förebyggande!
 
God hälsa önskar vi alla!

Öppnings REA

Kiropraktorerna Vejlo expanderar med en klinik i Sandviken. Vi öppnar den 2:a februari. Vi håller till på Högbovägen 56, mittemot Sandbacka Park. I och med detta, ger vi alla som bokar tid på telefon 026-100070 före 1 februari halva priset på första behandlingen. Det vill säga endast 250 kroner för en grundig kiropraktisk undersökning och eventuell behandling.
BOKA på telefon: 026-100070.
 

God fortsättning!

Kiropraktorerna Vejlo som har öppet även idag på Trettondagen, önskar alla en god fortsättning!

Nyhet - Kiropraktorerna Vejlo i Sandviken!!!

 
Det 1:a Februari slår vi upp porten till vår nyaste Kiropraktorklinik!
Kiropraktorerna Vejlo öppnar nämligen sin andra klinik på Högbovägen 56 (vid Sandbacka Park).
 
Mer information kommer snart på hemsidan.
För att boka tid redan nu - ring 026-100070!
 
Välkommen!
 
 

JUL

En riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar Kiropraktorerna Vejlo alla sina bloggläsare och patienter!
 
Vi har öppet i mellandagarna också, och ser fram emot ett fantastiskt 2012 med mycket hälsa och magiska ögonblick.
Ta hand om dig själv och dina nära och njut av nuet!
 
Har du glömt att köpa julklapp till någon, är du välkommen att köpa ett Presentkort hos Kiropraktorerna Vejlo - det bästa man kan önska sig är ju hälsa! Vi har öppet till kl 17 idag!

Friskvårdskuponger

Sprid ryktet om att vi nu tar emot Friskvårdskuponger!
 
Trevlig Lucia från Kiropraktorerna Vejlo!

Orsak eller effekt

Många av oss har blivit vilseledda till att tro att smärta är ett problem.
 
Huvudvärk? Döva den. Gallblåsan ur funktion? Ta bort den. Ont i halsen? Ta en halstablett.
 
Alla dess ”lösningar” är för att ta bort symptomen, istället för den underliggande orsaken.
Föreställ dig att du gjorde på samma sätt med din bil. Låter motorn illa? Skruva upp radion. Irriterande vibrationsljud vid hög hastighet? Kör långsammare. Illalåtande bromsar? Skruva upp radion ännu mer.
 
Löjligt va?! Ändå så är det så många av oss som har den attityden när det gäller vår kropp. Vi bor i denna självläkande, självreglerande organism, som varnar oss när ting inte är som de ska i kroppen, om vi bara lyssnar på den. Först så viskar den till oss, sen kommer en seriös varning och till slut SKRIKER den!
 
Så vi har ett val: antingen så tar vi reda på den underliggande orsaken till problemet eller så dövar vi varningssignalerna.
 
Kiropraktisk behandling ger bra resultat genom att finna orsaken till problemen, istället för att döva symptomen. Vad väljer du? Lyssnar du på kroppen eller ignorerar du dess signaler genom att ta några piller istället för att göra något åt orsaken?
 

Julklappstips!

Ge någon du bryr dig om ett presentkort hos
Kiropraktorerna Vejlo!!!
 
Det bästa man kan önska sig är god hälsa!
 
Vi behandlar folk mellan 0-100 år...ingen är för ung eller för gammal!
 
Hör av dig till oss för mer information!
 
telefon: 026-100070

Invigning

Igår hade vi den officiella invigningen för Kliniken. Stort tack till alla som medverkade.
Dessutom fick vi vår fina skylt som nu ska hängas upp utanför Ruddammsgatan 14 i Gävle:)! Kom och titta på den när vi satt upp den!
 

framtidens hälsovård

" The doctor of the future will give no medicine but will interest his patients in the care of the human frame, in diet and in the cause and preventionof disease. " Thomas Edison

Oskargalan

Sandvikens IF (fotboll) hade avslutning i helgen. Kiropraktorerna Vejlo föjer med spänning Oskar Vejlo's karriär. Kolla in vad som skrivs:
 

Erbjudande, Företag, Julklapp

Nu kan du som egen företagare beställa julklappar hos Kiropraktorerna Vejlo som gynnar både dig och dina anställda och ger bättre hälsa.
Få avdragsfritt 4 behandlingar för bara 1300 kr. Boka före den 1 December.
Kontakta Leg. Kiropraktorerna Vejlo på telefon: 026-100070 eller gå in på vår hemsida: http://www.kiropraktorernavejlo.com
Vågar du att ta risken att inte satsa på god Hälsa genom kiropraktik?
 

Kiropraktik

Led-Hypermobilitet/ Led-Överrörlighet har fått mycket fokus i det senaste vid att många säger att ryggradens rörlighet mest av allt är beroende av muskelstyrka.
Detta är inte riktigt, då det är de passiva sturkturerna (sener, ligament, ledkapslar, mm.)som är de viktigaste strukturerna att holla ihop ledarna.
Därför ser man i ryggradens leder ofte en hypermobilitet (=ökad rörlighet) i sammanhang med en hypomobilitet (minskad rörlighet) i en annan led. Detta för att de lederna som rör sig utan låsningar måste kompensera för de lederna som är låsta.
 
Lösningen till att få lederna att röra sig normalt, är att gå till kiropraktorn och få justera de hypomobila lederna.
 
Ring Kiropraktorerna Vejlo: Telefon 026-100070

Milla på höstlov

Idag har Milla fått höstlov, så hon är inte med på kliniken idag, bara så ni vet!
Välkomna in ändå!

Wellness

Inom kort kommer det ett erbjudande från oss, där du får med hela wellness konceptet. Wellness betyder tt må bra på alla områden i livet, kropp och själ.
Håll dig uppdaterad på vår hemsida!
Njut av dagen!

Gör som Tiger- gå till Kiropraktorn!!!

Idrottskada

Har du eller känner du någon som har en idrotts-skada eller vill du förebygga skador och dessutom öka din prestationsförmåga?
Ring eller maila oss!
 
026-100070
 
Ha en härlig fredag!

Heja Hector!

På lördag kör vår favorit; Sara Hector Världscups premiären i storslalom i Sölden.
Lycka till!!!

Huvudvärk

Hur hittar huvudvärks medicinerna huvudvärken?
 
Det gör de inte! När du tar medicin, så hamnar den i blodet och nummar/dövar hela kroppen. Kiropraktiska justeringar däremot är specifika, målinriktade och behandlingen ges med precision.
 
Vill du också bli av med din huvudvärk?
Kontakta din Gävle kiropraktor på 026-100070
 
 

Idrott & kiropraktik

I helgen var vi på ett superspännande seminar i Lausanne/Schweiz (OS huvudstaden). Vi fick lära oss massa nytt och repetera en del som vi redan visste om förebyggande avidrottsskador och behandling av skador. Nu har vi massor med inspiration och ser framemot att jobba ännu mer med idrottsmän.
Det som är kul är att samma behandling även kan användas på "vanliga" människor medolika slags skador, eller förebyggande mot skador.
Behöver du också en behandling?
 
telefon: 026-100070

Hållning och smärtor

Vet du att störningar i muskel, nerv och skelettsystemet ofta er årsaken till semre hållning blandt folk. I andra handen ger detta smärtor och ubehag.
Kiropraktorerna Vejlo i Ruddammsgatan 14 i Gävle vill mycket gärna behandla dig med sånna och liknande problem.
Ring i dag på telefon: 026-100070 eller boka tid via internett på vår hemsida:

Idrottskiropraktik

Kiropraktorerna Vejlo är i full gång att utbilda sig till idrottskiropraktorer via Federatione
internationale de Chiropractiqe du Sport (FICS) for att kunna vara officiella kiropraktorer ved stora internationella idrottsbegivenheter som t.ex OS, VM och EM.
Site Builder drivs av  Vistaprint