top of page

Erlend och Karin Vejlo Flaget

Välkommen till Kiropraktorerna Vejlo, i Sandviken och Gävle. Vi ser till hela kroppen och försöker hitta orsaken till dina problem, inte bara dämpa symptomen. Genom att kombinera kiropraktik med funktionsmedicin, stresshantering och massage, har vi möjlighet att hjälpa dig på bästa vis.

Grundorsaken till varför man får låsningar i ryggraden beror ofta på någon typ av stress. Det kan vara fysisk stress (om man kanske har dålig hållning, har gjort sig illa nyligen eller tidigare, har dålig lyftteknik, etc.), mental stress eller kemisk stress (felaktig kost, brister på vitaminer eller mineraler, gifter, allergier etc). För att kunna hjälpa dig till optimal hälsa, så kan vi söka svaret inom flera av dessa områden.

Basen på våra kliniker är kiropraktik, men vi ser funktionsmedicin, braintap och massage som viktiga delar i pusslet för läkning. Dessutom är ju både Karin och Erlend Vejlo Flaget två av de få internationellt certifierade idrottskiropraktorerna i Sverige och jobbar mycket med både elitidrottare, men även vanliga motionärer. Vi har också ett stort intresse för behandling av bebisar, barn och gravida

Webbkursen för alla trötta mammor är här! Lär dig optimera din hälsa från insidan och bli den bästa versionen av dig själv!

As a hockeyplayer, bodily function and alignment are important to achieve peak performance. I spend a lot of time in unnatural positions, whether it is on the ice or long bus rides. I use Kiropraktorerna Vejlo consistently to keep my body aligned and functioning at its maximal potential.


Ryan Gundersson, f.d Brynäs Hockey A-lag

Kiropraktik

Funktionsmedicin

Braintap &

Stresshantering

Massage

Övningar

Shoppingtips

Covid-19

av ★ Owner

Semestertider

av ★ Owner

Ny hemsida

av ★ Owner

bottom of page