Braintap och Stresshantering

Braintapp hunudset

Braintap

Braintap är ett strasshanteringsverktyg som hjälper hjärnan att slappna av snabbt genom olika ljud och ljus-stimuli. Enkelt kan man säga att man får hjälp att omprogrammera sitt undermedvetna, vilket ju styr oss ca 95 % av tiden. Det kan vara till hjälp om man är stressad, vill ha bättre livskvalitet eller hjälp att omprogrammera sitt undermedvetna. Kanske har du mentala blockeringar, som gör att du inte utnyttjar din fulla potential?

Leg. Kiropraktor Karin Flaget hade stor nytta av brantap under senaste graviditeten. Hon använde det för avslappning och för att visualisera den perfekta förlossningen. 

Det finns flera olika program, bl.a. om viktminskning, ekonomisk utveckling, hjälp att somna, morgonprogram (så att du får rätt fokus på dagen redan från början), med mycket mera. När man gjort det några gånger, kommer man snabbare ner i hjärnvågorna och 20 min braintap kan motsvara 4 timmars sömn!
Snart kommer mer information och snart kommer vi att erbjuda detta efter behandlingarna på klinikerna. Vi är såå peppade! Detta kommer alltså att vara GRATIS efter behandlingen! Man kommer även kunna komma till oss för att bara få braintap, till en liten kostnad.
Man kan även köpa sin egen braintap av oss, vilket så klart är det optimala, så man kan göra det hemma när man vill.

Vill du testa Braintap-programmet utan själva head-setet, så kan man prova 15 dagar gratis via den här länken. Man får ju då ingen ljus-stimulering, men bra att prova för att känna på vad det handlar om.