top of page

DNA-tester

Vi tror att framtidens sjuk och hälsovård kommer att vara individanpassat, istället för att man som nu behandlar de flesta med samma diagnos på samma sätt. Flera olika personer kan ha samma symptom eller diagnos, men olika orsak till varför de fått dem. Vi anser att man får mycket bättre resultat om man behandlar varje person som just en unik person och anpassar behandlingen efter just DIG och DINA gener. Det blir inte mycket mer individanpassat än att testa och utgå ifrån vilka genetiska förutsättningar just DU har.

Vad som är viktigt att komma ihåg är att man inte är offer för sina gener. Ofta är det miljön runtomkring generna (livsstil, kost, motion, stressnivåer, gifter osv), som avgör vilka gener som är på- respektive avslagna. Du har alltså makten att göra det bästa av dina gener. Det är du som har makten över din hälsa! Kunskap är dock makt och med kunskap om dina gener så vet du vad du bör lägga mer och mindre energi på för att uppnå den bästa versionen av dig själv.

Vissa gener kan i kombination med annat öka risken för vissa sjukdomar. Det är inte alls säkert att man blir sjuk bara för att man har de generna, det avgörs av hur du lever ditt liv.

Vi är certifierade inom DNA-analys och hjälper dig gärna om du vill testa dig och göra det bästa av dina alldeles egna förutsättningar.


Några av de testerna vi har är följande (det finns även fler och man kan också kombinera flera av följande):

  • DNA Sport: Här får du information om din kapacitet för återhämtning, skadeprevention och vilken träning som passar bäst för dig, samt när på dygnet det är bäst för dig att träna. Pris: 179€
  • DNA Diet: Här lär du dig vilken typ av kost som är bäst för dig och dina gener för att du ska hålla dig frisk. Det kan även vara bra att veta vilken åtgärd som är bäst för dig om du vill gå ner i vikt. Pris: 179€
  • DNA Health: Ett stort övergripande test för dig som vill kunna optimera din hälsa och livsstil. Pris: 225€
  • DNA Mind: (mer info snart) Pris: 179€
  • DNA estrogen: (mer info snart) Pris: 179€
  • DNA skin: (mer info snart) Pris: 179€
  • DNA inflammation: (mer info snart) Pris: 119 €

Testerna görs hemma med en enkel strykning av kindens insida med en liten borste. DHL kommer sen och hämtar upp provet efter att du ringt dem och så kommer svaret efter ett par veckor. Maila oss om du vill testa dig.

bottom of page